Menu
Nmbrs
1 min
18 Jul 2011

API is dé nieuwe norm

Michiel Chevalier
Michiel Chevalier

AMSTERDAM – Om slimmer en efficiënter te werken, hebben organisaties grote behoeften de door hen gebruikte systemen en softwareprogramma's te koppelen. Voor de koppeling met HR- en salarissoftware is er goed nieuws van Nmbrs®. Dankzij hun nieuwe webservices (API) kunnen ook de personeelsgegevens eenvoudig worden gekoppeld met uiteenlopende software en interne informatiesystemen voor bijvoorbeeld intranet, boekhouding, tijdregistratie, planning en CRM.

Realtime synchronisatie

Als aanbieder van innovatieve HR- en salarissoftware heeft Nmbrs® een naam hoog te houden op het gebied van slimme oplossingen die zorgen voor gebruiksvriendelijkheid, efficiency en kostenbesparing. Realtime synchronisatie is een van de uitgangspunten voor hét doel van de ontwikkelaar: online salarisverwerking gebruiksvriendelijk, tijdbesparend, veilig en efficiëntieverhogend maken. Een eenvoudige en volledige API (Application Programming Interface) is daarvoor de nieuwe norm. “Het is dé voorwaarde waaraan nieuwe applicaties moeten voldoen”, zegt Michiel Chevalier, directeur en oprichter van Nmbrs®.
De Nmbrs® API biedt volop mogelijkheden voor ontwikkeling en integratie. “Van automatisch inlezen van journaalposten tot realtime synchroniseren van personeelsgegevens met bestaande databases en bedrijfssystemen. Bedrijven en organisaties willen dit omdat ze hiermee zelf direct veel voordelen kunnen behalen.”

Slimme koppeling met Nmbrs®

Veel leveranciers van software en online 'tools' hebben de online HR- en salarissoftware van Nmbrs® al geïntegreerd, zoals bijvoorbeeld Twinfield, AccountView, Asperion, Reeleezee, Zendesk, mijnrooster®, X-portal en PinkWeb. Hierdoor zijn veel innovatieve voordelen en mogelijkheden ontstaan voor informatiedeling. Dit is niet alleen van belang voor bedrijven en organisaties, maar bijvoorbeeld ook voor dienstverleners zoals accountants- en boekhoudkantoren. Slimme uitwisseling met Nmbrs® is mogelijk doordat de online software volledig gebaseerd is op de standaard voor online informatiedeling (API).
Als aanbieder van de nieuwe generatie systemen voor salarisverwerking maakt Nmbrs® sinds enkele jaren een snelle opmars. Met een online webapplicatie in drie verschillende smaken: voor het midden- en kleinbedrijf, voor HR-en salarisprofessionals en een variant met speciale tools voor accountants.

Meer informatie over Nmbrs® op: http://www.nmbrs.nl
Meer informatie over de API van Nmbrs® op: http://support.nmbrs.nl

Start vandaag

Probeer onze software 30 dagen gratis

Michiel Chevalier
Michiel is the CEO of Nmbrs®. He's an expert and innovator in the field of online HR- and payroll applications.
Dont miss out

Receive monthly updates in your mailbox