Menu
Employer branding
2 min
21 feb 2018

Nmbrs & Topsport: een mooi een-tweetje

Wendela van Dedem
Wendela van Dedem

Het combineren van topsport met een fulltime baan komt in de praktijk vaak neer op het combineren van twee banen. Meestal schiet een van de twee er dan ook bij in, maar ik acht mijzelf de gelukkige uitzondering op de regel. Ik werk sinds oktober 2016 fulltime bij Nmbrs terwijl ik met Dames 1 van Hurley strijd in de Hoofdklasse hockey. Het vergt veel planning, maar dat heb ik graag over voor de energie, kennis en het plezier die ik ervoor terugkrijg.

 Het combineren van beide is voor een groot deel mogelijk door de flexibiliteit die Nmbrs me geeft. Eerder het kantoor verlaten voor een training kan hier gewoon. Daarnaast krijg ik enorm veel support van mijn collega's. Ze leven met me mee en volgen onze prestaties op de voet. Het feit dat ik bijna elke thuiswedstrijd een vaste Nmbrs fanclub langs de lijn heb staan, zegt al genoeg. Wat ook heel belangrijk is: ik heb veel plezier in mijn werk. Dat maakt het zo veel makkelijker om - ook op dagen dat een rustdag best lekker zou zijn - met een glimlach en energie naar kantoor te komen. 
Als keeper heb ik het overzicht vanuit de goal, zodat ik snel zie waar het goed of fout gaat én hoe we die inzichten in ons voordeel kunnen gebruiken. Stiekem zie ik veel overeenkomsten tussen mijn werk en een teamsport als hockey. Bij Nmbrs werken we namelijk zonder managers. Iedereen heeft binnen de squads zijn eigen rol en samen streef je naar het behalen van de gezamenlijke doelen. Op dinsdag, donderdag en vrijdag stap ik na het werk op mijn VanMoof richting het

 

Amsterdamse bos om ook hier gezamenlijk te werken aan de doelen die wij als team hebben gesteld. Wat willen we met Dames 1 bereiken? Wat willen we uitstralen? Hoe zorgen we voor gezamenlijke groei-- dat we als team beter worden? Met Hurley 1 willen we meedraaien richting de top 4 van de Hoofdklasse. Met Nmbrs willen we de grootste en meest efficiënte aanbieder van HR– en salarissoftware worden. Allebei inspirerende doelen om aan te werken. In de Business Squad van Nmbrs ben ik verantwoordelijk voor Sales en Marketing. Bedrijven die zelf hun salarisadministratie willen doen en hiervoor Nmbrs® willen gebruiken, komen bij mij terecht. Dan komt het aan op mijn analyserend vermogen en mijn drive om te zorgen dat ze de oplossing krijgen die ze zoeken. En iedere ervaring - goed of slecht - neem ik mee in mijn ontwikkeling, om het de volgende keer weer beter te doen. Het in de gaten houden van de ‘the bigger picture’ is iets dat ik altijd goed heb gekund. Misschien dat ik daarom ook onder de lat sta bij hockey.

 

Vanuit het goal heb ik het overzicht, zie ik snel waar het goed of fout gaat én hoe we die inzichten in ons voordeel kunnen gebruiken. Vaak gaan topsport en een maatschappelijke carrière moeilijk samen, maar in mijn geval lijken ze elkaar prima aan te vullen. Nmbrs geeft mij de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen, zowel in de topsport als in het bedrijfsleven. Een mooi een-tweetje! Wendela van Dedem, #1 Hurley Dames 1 & Business Development Nmbrs BV.

Start vandaag

Probeer onze software 30 dagen gratis

Wendela van Dedem
Als Event Marketeer organiseert Wendela de meest fantastische evenementen voor onze Business & Accountant prospects en klanten, waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd.
Voor de laatste updates

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief