logo-blue-large.png
 
 

love-hr-sticker-blue.png

 
 
HR App Event
 1 juni 2017 |  Theater Amsterdam

 

  • Meld je direct aan!nd
  • Turning visitors into leads.

 

Wat is het HR App Event? 

Tijdens deze dag presenteert Nmbrs  zijn toekomstvisie op de HR markt en de nieuwe te lanceren producten. Daarnaast zijn wij een groot voorstander van “best of breed” oplossingen en willen daarom een platform bieden waar onze gebruikers en partners bij elkaar kunnen komen om te zien wat er allemaal in de markt speelt op het gebied van andere (HR) software applicaties die gekoppeld kunnen worden aan Nmbrs®.

Waarom "Best of Breed"?

Om als bedrijf zo efficiënt mogelijk te werken, is het mogelijk om Nmbrs® te koppelen aan andere (online) software-applicaties. Denk hierbij aan: planning, HR, recruitment of boekhouding. Dankzij automatische uitwisseling van gegevens tussen deze systemen besparen HR-professionals, managers en andere eindgebruikers veel tijd.

Om deze reden biedt Nmbrs® (potentiële) integratiepartners de kans om hun product te presenteren gedurende 8 min. durende pitches, zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing en de ideale digitale straat kunnen creëren.

What's in it for you? 

- Een prikkelend pitch-evenement waar kennis gemaakt kan worden met onze integratiepartners en andere leveranciers van o.a. HRM-, boekhoud- en recruitment software. 

- De technologie ontwikkelt zich steeds sneller. Om bij te blijven in de digitale veranderende wereld is het van belang dat jouw organisatie en jouw klanten op de meest efficiënte en innovatieve manier blijven werken. Dit evenement stelt je in staat om kritisch te kijken naar de huidige bedrijfsprocessen en welke je door middel van integraties kan verbeteren.

- De uitgelezen mogelijkheid om nog meer te weten te komen over de software Nmbrs® en de toekomstplannen. 

- Daarnaast is deze dag de ideale gelegenheid om te sparren en netwerken met andere Nmbrs® gebruikers.

efficient.svg

Partners

Deze partners zijn aanwezig op het HR App Event!

 

 


declaree_logo_new_big-1.png

Met Declaree kunnen organisaties het gehele onkosten-declaratieproces digitaliseren. Medewerkers gebruiken de smartphone app om hun onkostenformulieren direct digitaal samen te stellen. Hierin verzamelen zij alle bonnetjes, kilometers, en andere vergoedingen.

Bezoek website

mijnrooster-1.png

Of u nu een planning maakt voor vier medewerkers, of voor vierduizend.
Of uw planning nu in xls, op papier of op een white board staat. mijnrooster is hoe dan ook geschikt en aanpasbaar aan uw wensen. Geen planning is hetzelfde, maar uw planning werkt altijd in mijnrooster.

 
Bezoek website

Wolters Kluwer logo.jpg

Twinfield, de Nederlandse online boekhoudoplossing van Wolters Kluwer, is de meest bewezen, krachtige online boekhoudsoftware van Europa. Ultiem koppelbaar met meer dan 300 softwarekoppelingen, waaronder een volledig ingerichte koppeling met Nmbrs!

Bezoek website

65675.jpeg

Met TEAMDRIVER biedt Teamily een slimme tool en manier van werken aan wat teams effectiever maakt door waardevolle en toepasbare inzichten over sterktes en zwaktes, rollen en sentiment. Pas het toe in jouw teams zoals Google, TNO en Rockstart dat reeds doen of leer het zelf toe te passen.

Bezoek website

 

 

Daywize met smart transparant2.png

Daywize Cloud is een zeer gebruikersvriendelijke en flexibele e-HRM oplossing, voor de ondersteuning van in-, door- en uitstroom van medewerkers, verzuim, verlof en declaraties, maar ook voor processen als de gesprekscyclus, 360-graden-feedback, opleidingen en werving & selectie.

Bezoek website

logo_text_tag_high.png

Alle veelgestelde HR vragen over je vakantiedagen, je salaris of bijvoorbeeld een ziek-melding, kunnen vanaf nu direct aan Eva gesteld worden: je virtuele HR assistent gekoppeld aan Nmbrs®.


 

 

Bezoek website 

 

stiply-logo.png

Digitaal ondertekenen - maar dan simpel. Met Stiply ontvang je sneller een handtekening retour, volledig in de stijl van jouw bedrijf. Onze oplossing voor e-handtekeningen is zeer eenvoudig in het gebruik, volledig rechtsgeldig en beschikbaar in meerdere talen.  

Bezoek website 

Logo-Dyflexis_met-payoff_L_RGB.png

Dyflexis is hét complete personeelssysteem: personeelsplanning software met gëintegreerde urenregistratie, eventueel gekoppeld aan ons kloksysteem met vingerscan. Wij geloven in professionele en innovatieve sofware die de gebruiker in één keer begrijpt.

 

Bezoek website 

 

 

 

image001.jpg

Daadkrachtige business software. Dat is wat Exact maakt. Al 30 jaar lang, voor meer dan 330.000 organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die verbeteren, veranderen, groeien én hun dromen direct in daden willen vertalen. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Perfect te koppelen met +400 gecertificeerde software en services, waaronder met Nmbrs®.


Bezoek website
 

R&R WFM (2).png

De Vries WFM levert (Food)retailers plannings-software (R&R) die hen inzichten op alle niveaus geeft (van afdelingsmanager tot hoofdkantoor). Daarnaast is het snel, simpel en eenvoudig communiceren met de medewerkers omtrent het rooster tegenwoordig al heel normaal. R&R gaat hierin al een stapje verder door een gebruiksvriendelijke native app (R&R Job App) te koppelen aan ons product.


Bezoek website 

 

logo_comandi_dashboard.png

 

Het Comandi Dashboard is een uniek instrument om sturing te geven aan uw organisatie.  Ontworpen voor ondernemers die geen interesse hebben in paginalange cijfertabellen: sturingsinformatie moet actueel, visueel en to-the-point zijn. Met Het Comandi Dashboard bestuurt u de onderneming vanuit uw eigen cockpit! 

 

 

 

 Bezoek website 

unnamed.png

SOOSR maakt het referral recruitment programma simpel en effectief. Jouw werknemers zijn de beste link naar nieuw talent, met SOOSR worden zij de recruiters die het woord verspreiden en impact maken als 'employee brand ambassadors' op social media. SOOSR heeft slimme software die het wervingsproces van bedrijven verbeterd. Het is de eerste plug-and-play social referral recruitment tool die vacatures direct in de doelgroep plaatst. 

Bezoek website

 

 

 

vp-logo (2).png

Ondernemers willen snel inzicht in planning en actualiteit. En als de plannen wijzigen of de verkoop valt tegen? Wat voor gevolgen heeft dat dan voor de winst of liquiditeit? Met Visionplanner maak je onder meer maand- of kwartaalrapportages, forecasts, management dashboards en scenario-analyses. Zo kun je klanten echt van een goed advies voorzien, gebaseerd op online en realtime cijfers.


Bezoek website
 

 TAL_02_POS_RGB.png

There are many moments in our professional careers when we’re “onboarding” to something new. Talmundo’s mobile-friendly cloud software turns a fragmented and unengaging employee onboarding process into a structured and intuitive experience for all involved. It’s a refreshing and effective way to engage with and train your new employees. Get them integrated and productive faster than ever!


Bezoek website
 

Impraise.png

Impraise is een mobiele en web applicatie die het jaarlijkse beoordelingsgesprek vervangt door op een eenvoudige manier relevante en actie gerichte feedback uit te wisselen tussen managers en medewerkers, en medewerkers onderling.  Dit bespaart tijd en helpt om  persoonlijke ontwikkeling in eigen hand te nemen wat de betrokkenheid een enorme impuls geeft.


Bezoek website
 

BlueCarpet_Large_transparent.png

Blue Carpet heeft de ambitie om de talenten van de Nederlands beroepsbevolking inzichtelijk te maken. Om deze ambitie waar te maken heeft Blue Carpet een geavanceerd online talenten profiel ontwikkelt waarmee mensen zich zelf kunnen profileren op de arbeidsmarkt en binnen hun organisatie(s).

 

 


Bezoek website
 

 

icon-blue_time-icon.png 

Programma

Let op: het evenement is exclusief lunch.

 

 12.00 - 12.45

Ontvangst / beursvloer open

12.45 - 13.15

Opening Nmbrs

13.15 - 13.30

Presentatie door Ocean Cleanup

13.30 - 13.45

Uitleg vervolg van de dag

13.45 - 14.15

Pitches

14.15 - 14.45

Pauze / beursvloer open

14.45 -15.45

Pitches

15.45 - 16.30

Pauze / beursvloer open

16.30 - 17.30

Pitches

17.30 - 17.45

Afsluiting Nmbrs®

17.45 - 19.00

Afsluitende borrel / beursvloer open

 

 

 

Zodra alle partners bevestigd zijn maken wij de definitieve invulling van het programma

bekend, inc. de tijden waarop partners hun pitch zullen gaan houden.

 


house-icon.png

Theater Amsterdam

Danzigerkade 5
1013 AP Amsterdam

1 juni 2017 | 12:00 - 19:00

 

 

Picture1-2-1.png

Lijkt het je interessant? Meld je aan! 

 

 contributor-icon.png

Vragen?

Neem contact op met Ralph van Maris, Sales Consultant @ Nmbrs
 
Ralph_van_Maris_grijswaarden.jpg
 
Telefoon: +31 (0)85 888 9961