Menu

HR voor accountants

Technologie en automatisering veranderen de accountancy wereld drastisch. Ontdek hoe jij als accountant jouw klanten kunt ondersteunen in hun HR processen.

Two people high fiving
HR voor accountants

HR met Nmbrs

"Het speelveld is volkomen veranderd"; "In deze nieuwe wereld is stilstaan de snelste manier van achteruitgang"; en "digitalisering is de onontkoombare trend binnen de HR". Inmiddels zijn deze uitspraken verheven tot clichématige oneliners die niemand echt meer doet omkijken. Maar ja, het maakt deze uitspraken niet minder waar. Sterker nog, de meeste bedrijven hebben hier dagelijks mee te maken, zonder dat ze het echt door hebben. Jij kunt je klanten informeren hoe zij aan de slag kunnen met alle mogelijke HR features in Nmbrs. Om een zo goed mogelijke adviseursrol aan te nemen, nemen we jou stap voor stap mee door de verschillende functionaliteiten.


HR workflows om alle HR-processen te optimaliseren

Binnen HR is het essentieel om de verschillende HR-processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Om er voor te zorgen dat jij nooit meer een taak vergeet hebben wij HR workflows ontwikkeld. Je hebt de mogelijkheid om één van onze systeem workflows te kiezen voor bijvoorbeeld het aannemen van een nieuwe medewerker of je kan geheel naar jou wens een eigen workflow aanmaken.

De HR workflows binnen Nmbrs worden met iedere update uitgebreider. Uiteindelijk zullen alle HR-processen gekoppeld worden aan een workflow, zodat je voor jouw klant iedere keer een gestroomlijnde afhandeling kan verzorgen. Maak gebruik van onze systeemworkflows en wij zorgen ervoor dat alle taken automatisch toegewezen worden aan de juiste gebruiker. Deze extra dienstverlening is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Product tour

Bekijk onze features

Ontdek hoe onze software uw HR- en salarisadministratietaken kan vereenvoudigen, uw productiviteit kan verhogen en uw algehele bedrijfsprestaties kan verbeteren. Mis deze kans niet om de manier waarop u uw HR- en payrollprocessen beheert radicaal te veranderen.

Product tour

Eenvoudig ondertekenen van documenten

Met de komst van de HR workflow is het nu ook mogelijk om documenten digitaal te ondertekenen. Deze functie vereenvoudigt het proces en voorkomt het probleem van 'afdrukken, scannen en e-mailen'. Documenten blijven niet meer liggen, wachtend op een handtekening. Handel alle processen voor zowel jezelf als je klanten eenvoudig online af. Daarnaast is deze functionaliteit ook zonder de HR workflow te gebruiken.

 

Een voorlopige loonstrook voor ieder type medewerker

De medewerker proforma is verplaatst van bedrijfsniveau naar medewerkersniveau in Nmbrs. Hierdoor is het mogelijk om ieder type medewerker een indruk te geven over hoe zijn loonstrook eruit komt te zien bij eventuele veranderingen. Via een taak in de HR workflow kun je deze proforma heel eenvoudig delen met een klant of zelfs de medewerker van de klant. Ook niet geheel onbelangrijk, Met Nmbrs kan je zelfs een proforma maken voor een sollicitant. 

 

Behoud altijd het overzicht met de Nmbrs co-pilot

Maak kennis met je nieuwe co-pilot, je partner in crime die er altijd is om je Nmbrs-ervaring te verbeteren. De co-pilot helpt je  eenvoudig te navigeren door Nmbrs en houd je op de hoogte van eventuele taken die gedaan moeten worden.

Je vindt de co-pilot aan de rechterkant van je scherm. Eenmaal in het menu kun je via de zoekbalk gemakkelijk en eenvoudig naar dashlets zoeken en navigeren. Daarnaast geeft de co-pilot je een overzicht van alle openstaande taken die aan jou zijn toegewezen. Zo verlies je nooit meer een taak uit het oog en kun je razendsnel door Nmbrs navigeren.

FAQ

Veelgestelde vragen

Ook interessant
Start today

Probeer Nmbrs 30 dagen gratis