Menu

How our clients experience Nmbrs

Looking for proof that our services deliver results? Check out our client testimonials for real feedback from satisfied customers.

Two people high fiving
Eric de Basso 32
Join our client base

Lär känna våra kunder

With over 2500 clients, Nmbrs prides itself its satisfied and enthusiastic community. See what payroll professionals, HR specialists, and entrepeneurs say about their experience with Nmbrs.

 

Med över 2500 kunder

Nmbrs in Numbers

Client stories

How our clients experience Nmbrs

Accountify

"Efter att vi hade testat Nmbrs så fanns det bara ett lönesystem som hade samma vision som oss. Just att man ska kunna frigöra och förenkla för företagare. Inte bara för oss som byrå utan utan även för personalen i ett företag."

Daniel Wåhlstedt, Accountify
Kolla på video
Jeanette 16_9 (1)

"Det vi kan se är att vi har en effektivare process idag vilket leder till att vi som lönekonsulter kan lägga mer fokus på kvalitet och rådgivning gentemot våra kunder. Något som skapar en bättre relation och mervärde hos våra kunder” 

Jeanette Ceder, Intelligent automation manager Accountor
Eric de Basso

“Visma Nmbrs plattform är byggd utifrån ett holistiskt perspektiv där alla användare samlas. Det här ger oss mer tid att fokusera på andra saker som att vägleda och rådgiva våra kunder.”

Kolla på video
jumbo-quote-full

"Den största fördelen med att arbeta med Nmbrs är att det är lätt att använda och ger en tydlig överblick över löne- och HR-data."

Erik Kooistra, ägare Jumbo Kooistra
Testimonials

What our clients say

Start today

Try Nmbrs 30 days for free