Menu
Nmbrs
2 min
17 okt 2011

Nmbrs® groeit zelfstandig verder met dubbele groeicijfers

Michiel Chevalier
Michiel Chevalier

De laatste maanden wordt Nmbrs® genoemd als overnamekandidaat of zelfs als overnemende partij voor diverse marktpartijen. Tijd voor een reactie.

 

Zelfstandig en onafhankelijk

Nmbrs® maakt dit jaar wederom een ongekende groei door: Dit jaar stijgt het aantal personeelsleden naar boven de 25 en verdubbelt de omzet. Deze groei wordt gerealiseerd door een ijzersterk team, een unieke aanpak en een fantastisch product. Ons succes trekt natuurlijk de aandacht en wij zijn dan ook zeer vereerd met de vele toenaderingen uit de markt om deel te nemen in onze onderneming. Maar onze oprichter en CEO, Michiel Chevalier, wil benadrukken dat van een overname of deelname op welke wijze dan ook geen enkele sprake is. Wij blijven zelfstandig en onafhankelijk.

 

Visie Nmbrs®

Een overname zou alleen maar afleiden van onze "eigenwijze" visie: Met Nmbrs® vinden we dat iedere onderneming in staat moet zijn te kiezen voor de (voor haar) beste software producten “Best of Breed”. Software toepassingen die zich richten op een specifieke bedrijfsfunctie zoals financiële systemen, CRM software, tijdregistratie/planningsystemen, HR software, Email- of ERP pakketten. Sinds de sterke opkomst van de internetstandaarden zijn er nieuwe technieken ontstaan die integratie tussen bedrijfssoftware toepassingen veel eenvoudiger en minder kostbaar maken dan in de vorige eeuw.

De technische mogelijkheden om met Nmbrs® te integreren maken ons uniek in de wereld van online HR- en salarissystemen. Zo is Nmbrs® eenvoudig geïntegreerd met vrijwel alle grote – en kleine financiële systemen van Nederland. Wij zijn bijzonder trots op de intensieve relatie die wij onderhouden met Twinfield, Asperion, AccountView, Reeleezee, Yuki, mijnrooster.nl, HumanWave, Pinkweb, X-portal, Zendesk, NewBase en vele andere software leveranciers die ieder op hun eigen manier de integratie met Nmbrs® hebben gerealiseerd. Uiteraard is onze onafhankelijkheid en zelfstandigheid hiervoor een absolute vereiste.

 

De toekomst begint nu

In 2011 is Nmbrs BV een financieel gezonde onderneming met een solide financiering, een positief eigen vermogen, een positieve cashflow en zeer goede vooruitzichten. Dankzij onze vele tevreden klanten zijn wij in staat om met Nmbrs® snel en flexibel op veranderingen in te spelen en zelfs de grote spelers in de markt voor te zijn en te blijven. Met de introductie van de webapplicatie Nmbrs® hebben de salarisexperts van Nmbrs BV een revolutionaire doorbraak bereikt op het gebied van HR- en salarisadministratie.

Maar ons doel is nog lang niet bereikt: Met de opkomst van ‘consumerization’ van IT, Cloud Computing, de opkomst van de mobile devices (zoals bijvoorbeeld de iPad, iPhone en alle andere tablets) hebben we met Nmbrs® de mogelijkheid om het HR- en salarisdomein revolutionair te veranderen. De reeds gerealiseerde integratie met Twitter, Linkedin, Google Apps en Google Maps zijn hiervan de eerste uitwerkingen, de lancering van onze mobiele toepassingen eind van dit jaar zullen een mooie tweede stap zijn, maar dit zijn slechts de eerste stappen in de nieuwe wereld. Deze reis begint vandaag!

 

Mochten er vragen zijn of je wilt meer weten over de visie van Nmbrs®, aarzel dan niet contact op te nemen met Michiel Chevalier (06-22221171)

Start vandaag

Probeer onze software 30 dagen gratis

Michiel Chevalier
Michiel is the CEO of Nmbrs®. He's an expert and innovator in the field of online HR- and payroll applications.
Voor de laatste updates

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief